De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Nieuwe Gmail-applicatie in Android Market

Redactie
22 september 2010, 8:12
1 min leestijd
Nieuwe Gmail-applicatie in Android Market
gmail
gmail

De nieuwste versie van Gmail is te downloaden in de Android Market. De app lijkt op de versie die begin deze maand uitlekte, maar ziet er grafisch iets beter uit. Als je naar beneden scrollt tijdens het lezen van een mailtje, dan zal de balk met `Beantwoorden` meescrollen naar onderen. Deze balk ziet er strakker uit dan in de eerder uitgelekte versie. Daarnaast biedt de balk een extra functie: klik op het pijltje naar links en extra menu verschijnt met opties als ‘Beantwoorden’, ‘Doorsturen’ en ‘Allen Beantwoorden’. Ook is het mogelijk om bepaalde item snel een ster te geven, zodat je een e-mail makkelijk terugvindt.

Gebruik jij de Priority Inbox van Gmail op jouw computer? Dan is het mogelijk om met de Gmail-applicatie de belangrijkste, ongelezen mails te lezen. Ga naar ‘Labels’ en klik op ‘Belangrijk’. De belangrijkste mails verschijnen boven de andere gelezen en ongelezen berichten.

Lees verder na de advertentie.

Onder de knop ‘Meer’ is de optie `tekst selecteren` te vinden. Hiermee kan je een stukje tekst selecteren in een mail. Deze tekst wordt automatisch naar het klembord gekopieerd.

Voor de nieuwste Gmail-update heb je Froyo nodig, oftewel Android 2.2. Heb je een Nexus One of een HTC Desire? Dan kun je hoogstwaarschijnlijk de nieuwe versie van Gmail vinden in de Android Market.

Bron: Official Google Mobile Blog

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu