De Samsung Galaxy S21 FE nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Nieuwe GMail-applicatie voor Android 2.2 uitgelekt

Redactie
4 september 2010, 8:45
1 min leestijd
Nieuwe GMail-applicatie voor Android 2.2 uitgelekt
Gmail2

De nieuwste versie van GMail is te downloaden als .APK-bestand en op je Android-telefoon te zetten. De GMail app is te installeren op een Android 2.2 telefoon zonder roottoegang. Mensen die geen Android 2.2 op hun telefoon draaien, kunnen alleen de Gmail app installeren met roottoegang en de laatste versie van de CyanogenMod custom rom.

Er is één groot verschil op te merken in de nieuwe versie van de GMail-applicatie. Als je door een mail scrolt, dan zal de balk met ‘Beantwoorden’ meescrollen naar onderen. Dit meescrollen zorgt ervoor dat je veel sneller jouw mails kan beheren. De balk boven aan een mail geeft je de mogelijkheid om een ster te geven aan je berichten en om een mail snel te beantwoorden of doorsturen.

Onder de knop “Meer” is de optie ‘tekst selecteren’ te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Hiermee kan je een stukje tekst selecteren in een mail. Deze tekst wordt automatisch naar het klembord gekopieerd. Het blijft wel lastig om een goed stukje tekst te selecteren, omdat je niet ziet wat je selecteert, want je vinger zit ervoor. Een oplossing daarvoor zou zijn dat je net als in de internetbrowser tekst kan selecteren met behulp van een vergrootglas.

Het is nog niet duidelijk wanneer de nieuwe GMail app officieel uitkomt. Om de nieuwe GMail-applicatie te downloaden, kun je hier klikken.

Via: Phandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu