De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Nieuwe muziek zoeken met Ghosttown voor Android

Wouter Nijsen
24 mei 2011, 13:13
1 min leestijd
Nieuwe muziek zoeken met Ghosttown voor Android
Ghosttown_Android

Er zijn al verschillende muziek-apps in de Android Market te vinden waarmee je je eigen muziek kunt afspelen maar Ghosttown gooit het over een andere boeg. Het is geen standaard Android-muziekspeler maar een app waarmee je muziek kunt zoeken en beluisteren. Leuk als je eens op zoek bent naar wat nieuws.

De werking van Ghosttown is eenvoudig. Na het starten van de app kies je voor de optie ‘music’ waarna een zoekscherm opent. Na het invullen van de naam van de artiest of band verschijnt er een lijst met beschikbare albums en kun je een selectie maken uit de beschikbare nummers. Je kunt de afzonderlijke muzieknummers niet downloaden maar wel als favoriet aanmerken of een playlist aanmaken zodat je alles op een later tijdstip nogmaals op je gemak kunt beluisteren.

Lees verder na de advertentie.

Ghosttown doet wat het moet doen, al worden niet alle opgegeven bands gevonden. Tevens is het een gemis dat de app geen aanbevelingen doet op basis van je zoekopdracht zodat je echt nieuwe muziek kunt ontdekken. Ook de toevoeging van een zoekopdracht op genre zou een welkome aanvulling zijn. Neemt niet weg dat Ghosttown prima te gebruiken is om nieuwe muziek van een voor jou bekende artiest of band te vinden. Ghosttown is gratis te downloaden in de Android Market maar wel voorzien van advertenties. Via een in-app-purchase zijn deze echter te verwijderen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu