De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Nieuwe muziekspeler CyanogenMod 9 uitgebracht en te downloaden

Redactie
21 mei 2012, 15:05
1 min leestijd
Nieuwe muziekspeler CyanogenMod 9 uitgebracht en te downloaden
CyanogenMod 9 muziekspeler

De nieuwe muziekspeler van CyanogenMod 9 is uitgebracht door ontwikkelaar Andrew Neal. Dit laat hij samen met CyanogenMod via Google+ weten. De muziekspeler (werktitel: Apollo) is een aangepaste versie van Google Play Music en wordt vanaf vandaag standaard met alle roms van CyanogenMod 9 geleverd. De app werkt alleen op toestellen met Ice Cream Sandwich en is door de theme engine geheel naar eigen smaak in te richten. Mocht je Apollo willen uitproberen: de muziekspeler is als APK-bestand te downloaden en verschijnt binnenkort in de Google Play Store.

De interface van Apollo ziet er overzichtelijk uit en oogt erg fraai. Je kunt door muziekbibliotheken swipen, de onderste werkbalk aanpassen, muziek delen, gemakkelijk je queue (lijst met nog te spelen nummers) zien en op een artiest drukken op hun albums en nummers te bekijken. Daarnaast worden albumhoezen en artiestenfoto’s automatisch van het internet gehaald, waardoor je muziekbibliotheek altijd up-to-date is. Met de theme engine biedt Neal gebruikers een platform om de muziekspeler naar hun smaak aan te passen.

Lees verder na de advertentie.

Een andere handige toevoeging is dat je de muziekspeler kunt besturen met simpele bewegingen met je toestel. Als je de smartphone met zijn scherm naar beneden draait, pauzeer je het nummer. Draai je het toestel weer om, gaat het nummer weer spelen. Ook speelt Apollo automatisch het volgende nummer als je met de telefoon schudt.

Onderstaande screenshots (klik voor groter) geven een goede indruk van Apollo.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu