De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Nieuwe Nederlandse app Cheqqer: inchecken op vakantie

Redactie
18 juni 2011, 15:48
1 min leestijd
Nieuwe Nederlandse app Cheqqer: inchecken op vakantie
cheqqer

Het inchecken in café’s en op je werk, dat is iets wat veel mensen maar onzin vinden. Dat is begrijpelijk. Maar wat je vast wél zou willen doen, is vastleggen waar je op vakantie bent geweest. Daarvoor is de Nederlandse app Cheqqer Triplog bedoeld. Je kunt laten zien op welke plekken je op vakantie bent geweest. Het gaat dus niet zozeer om het inchecken in hotels en restaurants, maar in steden en dorpen waar je onderweg bent gestopt. Zo laat je ongemerkt een pad met ‘broodkruimels’ achter en kun je later zien waar je precies bent geweest.

Cheqqer Triplog is gemaakt door Cheqqer, een website met vakantiebeoordelingen, gemaakt door de grote reisorganisatie TUI. Triplog is de eerste mobiele app die vanuit deze website is ontstaan. Je vrienden weten waar je uithangt én je kunt zien waar je vrienden zijn, dankzij een koppeling met Facebook. Alle incheckgegevens zijn op de kaart te zien en natuurlijk kun je met deze dienst ook badges verdienen.

De app gaat verder dan alleen maar inchecken in steden en dorpen. Het idee is dat je advies aan vrienden kunt vragen, als je weet dat een vriend al op een bepaalde plaats is geweest. Ben je in Barcelona, dan kun je tips over leuke buurten en restaurants met je vrienden uitwisselen. De app is gratis te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

cheqqer screens
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu