Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Laatste versie Netflix-app introduceert widget

Gijs Ettes
1 december 2015, 8:50
1 min leestijd
Laatste versie Netflix-app introduceert widget

De laatste versie van de Netflix-app, die momenteel nog niet beschikbaar is in de Play Store, introduceert een widget. Die kun je gebruiken om nieuwe series of films te ontdekken, zonder dat je de app zelf hoeft te openen.

Lees verder na de advertentie.

Dit is de nieuwe Netflix-widget

netflix-widget

De widget toont uitgelichte series en films en neemt standaard 4 x 4 tegels in op een homescreen, al is het ook mogelijk om hem groter of kleiner te maken door er langer op te drukken. Zie je iets dat je graag wilt kijken, dan kun je tikken om snel naar de pagina van de desbetreffende film of serie te gaan. Daar kun je onder meer terecht voor een synopsis, trailer en informatie over de acteurs.

Het lijkt er niet op dat de Netflix-app van verdere updates is voorzien. De laatste versie die momenteel in Google Play beschikbaar is (3.16.0), brengt een verbeterde zoekfunctie op tablets, een eenvoudigere deelfunctie en bugfixes. Ook wordt binnenkort een belfunctie beschikbaar, zodat je voor hulp direct met de klantenservice Netflix kunt bellen. In  versie 4.0, die handmatig via onderstaande link is te downloaden, is dit nog niet mogelijk.

Download Netflix via APK Mirror (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu