Nieuwe sms-widget voor LauncherPro Plus

Redactie
14 augustus 2010, 17:39
1 min leestijd
Nieuwe sms-widget voor LauncherPro Plus

LauncherPro Plus krijgt steeds meer nieuwe widgets in de stijl van HTC Sense. Na People (contacten), Bookmarks (bladwijzers) en Calendar (kalender) is nu de Messaging-widget uitgebracht. Met deze widget kun je gemakkelijk de sms’jes lezen van je vrienden en familieleden. Download de nieuwste versie van de Market en plaats de widget op een van je pagina’s. De kans is groot dat de ontwikkelaars van LauncherPro Plus in de toekomst meer widgets uitbrengt. Wij hopen nog op een mooie muziekspeler en een widget om de laatste mailtjes te lezen.

LauncherPro Plus is gemakkelijk te bestellen, ook al heb je geen creditcard. Haal de gratis versie van LauncherPro binnen en ga naar de website van de ontwikkelaar. Onderaan kun je LauncherPro Plus via PayPal kopen. Je krijgt een unieke code die je in LauncherPro in kunt vullen.

Lees verder na de advertentie.

LauncherPro Plus is een niet te missen applicatie geworden voor mensen met een kaal Android-toestel. Maar wie HTC Sense heeft op zijn telefoon, heeft LauncherPro Plus (nog) niet nodig. Wanneer de ontwikkelaar in de toekomst meer widgets uitbrengt, dan kan het nog een spannende race gaan worden.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's