Nieuwe versie van Twitter voor Android in de Market

Redactie
11 februari 2011, 15:11
1 min leestijd

Versie 2.0 van Twitter voor Android ligt in de Android Market. Gisteren lieten we al een uitgelekte video zien van de nieuwste versie van deze applicatie, maar nu is Twitter 2.0 voor iedereen beschikbaar in de Android Market. De mobiele applicatie van het populaire sociale netwerk lijkt verrassend veel op de browserversie van Twitter. Kijk maar eens naar de kleuren van de navigatiebalk en het logo van Twitter.

Maar er is meer! Gebruikers kunnen de applicatie voortaan gebruiken zonder dat zij een Twitter-account nodig hebben. Handig voor mensen die graag op de hoogte zijn van de laatste trends, maar geen zin hebben om zelf te tweeten. Daarnaast zijn de retweets voortaan te zien in de kolum ‘mentions’ en bevat de applicatie een nieuwe universele zoekbalk. Ook kunnen gebruikers hun adresboek scannen om te zien of er vrienden zijn die Twitter gebruiken. Deze contactpersonen kunnen vervolgens met één klik worden toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu