De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Nieuwe versies van Gmail en Firefox voor Android beschikbaar

Redactie
24 februari 2011, 17:25
1 min leestijd

De applicaties Gmail en Firefox zijn geüpdatet. Gingerbread-gebruikers ontvingen een nieuwe update van Gmail, waardoor het mogelijk is om een stuk tekst te kopiëren door je vinger even op de desbetreffende woorden te duwen. Dit was al mogelijk in de Android-browser, maar kan voortaan ook in de Gmail-applicatie. Eén nadeel: gebruikers met Froyo of een oudere versie van Android kunnen de nieuwe functie nog niet gebruiken. Gebruikers kunnen de nieuwste versie van Gmail via de Android Market binnenhalen.

Daarnaast is de vijfde betaversie van Firefox voor Android uitgebracht. De ontwikkelaars van deze browser blijven de applicatie kleiner en sneller maken. De nieuwste versie is tevens stabieler en gaat beter om met JavaScripts.

Lees verder na de advertentie.

Het is aan te raden om Firefox voor Android eens te proberen. De beta heeft een zogenaamde Awesome Bar, waarmee je een nieuw scherm opent met toegang tot je recente geschiedenis, bladwijzers en tabs. Ook synchroniseert de app alle gegevens met de desktopversie van Firefox. Zo raak je bladwijzers en wachtwoorden niet kwijt.

Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Categorie: Tools
Thema: Gmail

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's