Nieuwe Vine update maakt Android-app beschikbaar in het Nederlands

nieuwe Vine updateDe sociale video-app Vine is vanaf nu ook beschikbaar in het Nederlands. Naast het toevoegen van een extra taal voert de nieuwe Vine update ook een aantal bugfixes door.

Met de populaire en gratis app Vine maak je korte, herhalende video`s van zes seconden die zijn te delen via sociale media. De app werd afgelopen januari gelanceerd en kent meer dan 40 miljoen gebruikers. Van het soortgelijke Instagram Video maken inmiddels ruim 100 miljoen mensen actief gebruik.

Eerdere Vine updates

nieuwe Vine updateDe makers voorzien Vine regelmatig van nieuwe functies. Zo introduceerde een eerdere Vine update de opties `Sessions` en `Timetravel`, waarmee je respectievelijk concepten maakt van je geschoten video`s (Sessions) en de optie hebt om shots te verwijderen of te verplaatsen in een video (Time Travel), voordat je deze deelt met de rest van de wereld.

Minder nieuwe Vine updates voegden ondersteuning voor frontcamera`s toe, verbeterde push-notificaties en een soepele integratie met Facebook.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: Vine (gratis)

Lees meer over Vine

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.