De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

‘Nieuwe Volvo’s worden uitgerust met Flitsmeister-app’

Gijs Ettes
9 april 2014, 10:00
1 min leestijd
‘Nieuwe Volvo’s worden uitgerust met Flitsmeister-app’
Flitsmeister-app

De nieuwe Volvo-modellen die volgende maand van de band rollen, zijn mogelijk voorzien van de populaire Flitsmeister-app. Beide partijen geven in gesprek met AndroidPlanet aan ‘goede gesprekken te voeren’ en lijken in de afrondende fase van hun onderhandeling te zijn beland. Flitsmeister is met ruim 2 miljoen downloads een van de populairste apps in de Play Store en biedt realtime informatie over flitsers, trajectcontroles en files.

De Volvo S60, V60 en XC60 verschijnen in mei op de markt en beschikken over een geüpdatete versie van Sensus Connect, het door Volvo ontwikkelde infotainmentsysteem. Dit systeem biedt internetradio via Pandora, heeft een volledig driedimensionaal navigatiesysteem, spraakbesturing en laat je gemakkelijk je smartphone koppelen. Met de Volvo-app kun je op afstand de motor van de auto starten om deze te verwarmen of verkoelen.

Lees verder na de advertentie.

Flitsmeister is wat ons betreft de koning onder de file- en flits-apps. De app geeft je een overzicht van alle mobiele flitsers, files, trajectcontroles en flitspalen, waardoor je – als het goed is – nooit meer een prent ontvangt. Flitsmeister draait op de achtergrond als jij in de auto zit en geeft een melding als je in de buurt van een flitser komt.

In principe toont de Flitsmeister-app alle flitsers, maar de makers geven aan niet van plan te zijn om deze ook in 30-kilometerzones weer te geven. Daar zal het voorlopig dus nog even opletten geblazen blijven. De Flitsmeister-app werkt met vrijwel alle Android-toestellen en is gratis te downloaden via onderstaande link.

Download: Flitsmeister (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu