Nieuwsapp Press voor Android krijgt widgets en meer swipe-acties

press appPress is een fraaie RSS-lezer voor Android, waarmee je op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Press maakt gebruik van Google Reader, maar de ontwikkelaar heeft al laten weten dat er vóór 1 juli een oplossing komt. De app zal overstappen naar een nieuwe back-end zodat je je nieuwsfeeds kunt blijven synchroniseren. De nieuwste update van Press maakt de app nog veelzijdiger: er zijn widgets toegevoegd in meerdere formaten, zodat je het nieuws ook op je homescreen kunt blijven volgen. Je stelt daarbij zelf het interval in om het nieuws te laten verversen. Ook is het voortaan mogelijk om horizontaal óf verticaal te swipen tussen artikelen.

En ben je gebruiker van de later-lezendienst Readability, dan vind je in Press nu ook de mogelijkheid om interessante artikelen op te slaan om op een later moment te lezen. Maar er is nog meer verbeterd: zo kun je nu op elk artikel je vinger op het scherm gedrukt houden (long press) om snelle acties uit te voeren. Denk daarbij aan ster geven, delen of boven/onder markeren als gelezen. Bovendien zijn er in de app een hoop bugfixes doorgevoerd, de app is sneller geworden en er is getweakt om de app nog soepeler te laten werken.

Downloaden: Press (betaald)

press widget

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7rxks0xKues

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!