Nieuwste versie van Swype heeft last van bugs

Redactie
20 oktober 2010, 13:48
1 min leestijd
Nieuwste versie van Swype heeft last van bugs
swype

De nieuwste bètaversie van Swype is niet erg goed ontvangen door sommige gebruikers. Op het forum van Swype klagen mensen over de nieuwe update van het toetsenbord. Het toetsenbord is minder nauwkeurig en Swype doet vaker verkeerde woordvoorspellingen.

Swype is een alternatief toetsenbord, waarmee je van letter naar letter veegt om een woord te vormen. Swype kijkt naar de getekende lijn en analyseert welk woord je bedoelt. Hierdoor is het mogelijk om sneller te typen dan met een standaard toestenbord.

Lees verder na de advertentie.

Reacties

“Ik ben sinds vandaag gestopt met het gebruiken van Swype”, zegt forumlid Hakoreh. “Het toetsen is namelijk zo inaccuraat geworden. Ik moet woorden meerdere keren swypen, voordat het goede woord in beeld komt.”

Kirstisamuels vraagt of de ontwikkelaar de vorige bètaversie wil herstellen. “Dan kun je de problemen met de huidige versie oplossen.”

Forumlid Jdoubleh heeft een oplossing, waardoor het toetsenbord iets beter werkt. “Verwijder Swype, download de nieuwste beta en installeer het toestenbord opnieuw. Tot nu toe gaat alles goed.”

Ook problemen?

Heb jij problemen met de nieuwste update van Swype? Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten!

Via: Eurodroid

Categorie: Tools

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's