Nikon Spots: professionele fotografen delen foto’s en ervaringen

Nikon Spots: professionele fotografen delen foto's en ervaringenNikon heeft een officiële Android-app uitgebracht voor haar Nikon Spots-dienst. Via Nikon Spots kunnen professionele fotografen die werken met Nikon-appartuur hun foto’s met geïnteresseerden delen. Naast foto’s geven ze tevens tips over composities, standpunten en andere zaken die je als gebruiker toe kunt passen om zo betere foto’s te maken.

Nikon Spots maakt niet gebruik van bestaande fotowebsites, maar is een geheel nieuw concept. Professionals kunnen hier foto’s van fotogenieke trekpleisters delen. Bij iedere gemaakte foto is informatie te vinden over hoe de foto is gemaakt en met welke Nikon-camera. Ook vindt je hier technische details zoals sluitertijd, diafragma en brandpuntsafstand.

Per Nederlandse stad kunnen leden van de Nikon Professional Services foto’s uploaden. Steden die nu worden ondersteund zijn onder meer Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Leeuwarden. Het aantal steden zal de komende tijd flink worden uitgebreid als Nikon Spots aan blijkt te slaan. Enkele maanden geleden is Nikon Nederland met de dienst gestart. Er was al een mobiele website waar fotografen hun foto’s konden uploaden, maar nu is er dan ook de officiële Android-app.

Downloaden via Android Market: Nikon Spots (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.