Nikon Spots: professionele fotografen delen foto’s en ervaringen

Redactie
2 augustus 2011, 16:57
1 min leestijd
Nikon Spots: professionele fotografen delen foto’s en ervaringen
Nikon Spots: professionele fotografen delen foto's en ervaringen

Nikon heeft een officiële Android-app uitgebracht voor haar Nikon Spots-dienst. Via Nikon Spots kunnen professionele fotografen die werken met Nikon-appartuur hun foto’s met geïnteresseerden delen. Naast foto’s geven ze tevens tips over composities, standpunten en andere zaken die je als gebruiker toe kunt passen om zo betere foto’s te maken.

Nikon Spots maakt niet gebruik van bestaande fotowebsites, maar is een geheel nieuw concept. Professionals kunnen hier foto’s van fotogenieke trekpleisters delen. Bij iedere gemaakte foto is informatie te vinden over hoe de foto is gemaakt en met welke Nikon-camera. Ook vindt je hier technische details zoals sluitertijd, diafragma en brandpuntsafstand.

Lees verder na de advertentie.

Per Nederlandse stad kunnen leden van de Nikon Professional Services foto’s uploaden. Steden die nu worden ondersteund zijn onder meer Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Leeuwarden. Het aantal steden zal de komende tijd flink worden uitgebreid als Nikon Spots aan blijkt te slaan. Enkele maanden geleden is Nikon Nederland met de dienst gestart. Er was al een mobiele website waar fotografen hun foto’s konden uploaden, maar nu is er dan ook de officiële Android-app.

Downloaden via Android Market: Nikon Spots (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu