Nimbuzz 2.0: goedkoop bellen via VoIP

Redactie
7 augustus 2010, 9:54
1 min leestijd
Nimbuzz 2.0: goedkoop bellen via VoIP

De nieuwe update van Nimbuzz bevat een heleboel nieuwe snufjes. Versie 2.0 voegt NimbuzzOut toe, oftewel bellen via Voice over IP (VoIP). Hierdoor is het mogelijk om goedkoop via internet of 3G te bellen, waardoor er geen belminuten verloren gaan. Het nieuwe numerieke keypad kan gebruikt worden om snel contacten te bellen, die niet in het telefoonboek staan. Met Friend Suggestions krijgen Nimbuzz-gebruikers automatisch te zien welke andere contactpersonen de applicatie gebruiken. Bel je vaak met één persoon? Selecteer diegene dan als favoriet, zodat je hem of haar snel terugvindt.

Nimbuzz is een van oorsprong Nederlandse instant messaging-applicatie die allerlei sociale netwerken ondersteunt, zoals Facebook, Windows Live Messenger, Hyves, ICQ en Skype. De populaire applicatie is al meer dan 250.000 keer gedownload in de Android Market.

Lees verder na de advertentie.

Nimbuzz is eigenlijk een niet te missen applicatie in de Android Market. Het is geen simpele verzameling van sociale netwerken, maar biedt nog veel meer extra’s. Zo laat een slimme buddylijst avatars en aanwezigheidsinformatie zien, gecombineerd met de community-informatie. Zorg dat Nimbuzz op de achtergrond draait, en je krijgt automatisch een notificatie als iemand een gesprek aanknoopt of jou een berichtje stuurt. Ook hoef je niet bang te zijn voor weggevallen gesprekken. Nimbuzz wisselt zelfstandig tussen 2G, 3G en Wi-Fi.

Downloaden via Android-browser: Nimbuzz (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu