De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze practical joke-app maakt stiekem foto’s van je slachtoffer

Gijs Ettes
19 augustus 2015, 13:03
1 min leestijd
Deze practical joke-app maakt stiekem foto’s van je slachtoffer

Heb je een vriend of vriendin die regelmatig je telefoon pakt om ongegeneerd door je galerij te bladeren, dan kun je hem of haar terugpakken met Ninja Snap. Deze app maakt stiekem foto’s met de frontcamera van je smartphone.

Lees verder na de advertentie.

Pak je vrienden terug met Ninja Snap

Ninja Snap is een kleine en geinige app om je vrienden mee voor de gek te houden. Je start de grap door een aantal foto’s of een album uit je galerij te selecteren. Vervolgens leg je onopvallend je toestel op de tafel met het scherm ingeschakeld. Zodra een brutale vriend of vriendin door de foto’s gaat scrollen, maakt Ninja Snap in het geniep selfies. Die worden vervolgens hier en daar getoond, wat in het begin natuurlijk voor de nodige verwarring zorgt.

ninja snap

Alle foto’s die Ninja Snap maakt, zijn na de grap terug te vinden in een apart mapje in je galerij. De leukste selfies kun je dus bewaren als chantagemiddel voor de toekomst. Ninja Snap is gratis te downloaden in Google Play, vereist 4,5MB aan vrije opslagruimte en Android 4.1 of hoger. De app is vrij van reclames en in-app aankopen.

Download Ninja Snap in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu