De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Ninja Spinki Challenges is een uitdagende game van de maker van Flappy Bird

Thomas Haenen
26 januari 2017, 16:55
2 min leestijd
Ninja Spinki Challenges is een uitdagende game van de maker van Flappy Bird

Dong Nguyen, de man die ons in 2013 het onmogelijke Flappy Bird bracht, heeft een nieuw spel uitgebracht. Ninja Spinki Challenges is een verzameling van zes uitdagende minigames.

Lees verder na de advertentie.

Ninja Spinki Challenges voor Android

Dit keer speel je als Spinki, een beginnende ninja die een set van zes uitdagingen moet zien te overleven. Ontwijk stuiterende vijanden, vuur je shuriken af op bewegende doelwitten of spring precies op tijd om projectielen (en fruit!) te ontwijken.

Het goede nieuws: Ninja Spinki Challenges is een stuk minder moeilijk dan Flappy Bird, de eerste game van Nguyen. Hoewel dat spel een ware hype was die binnen korte tijd de wereld veroverde, was het ook ontzettend moeilijk. In Flappy Bird moest je op het scherm tikken om al flapperend obstakels te vermijden, maar de kans is groot dat je high score nooit veel hoger was dan 5.

Nguyen’s nieuwe spel is een stuk beter te doen. Van de zes uitdagingen zijn verschillende levels, waarbij je steeds vast aantal seconden moet zien te overleven. Vooral het eerste level van elke uitdaging valt in ieder geval te voltooien. Later wordt het vanzelfsprekend wel weer lastiger, maar dan heb je de ergste stress in ieder geval gehad.

Er zijn zo’n dertig levels in het spel te vinden. Mocht je die, ondanks de flinke uitdaging, allemaal weten te voltooien, dan houdt de pret echter nog niet op. Elke minigame heeft namelijk ook een Endless-modus. Daarbij is het zaak om zo lang mogelijk te overleden. Pas op: elke uitdaging wordt steeds moeilijker. Je beste tijd wordt bijgehouden, zodat je toch nog een high score hebt om met je vrienden te vergelijken.

Ninja Spinki Challenges downloaden

Ninja Spinki Challenges kun je downloaden via onderstaande link naar de Play Store. Het spel is gratis en werkt op elk toestel met Android 2.3 of nieuwer.

Download Ninja Spinki Challenges in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu