De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

No Brakes Valet: knotsgekke inparkeergame nu voor Android

Redactie
23 december 2013, 19:21
1 min leestijd
No Brakes Valet: knotsgekke inparkeergame nu voor Android
No Brakes Valet

No Brakes Valet is een knotsgekke Android-game boordevol humor en plezier. Dat kun je niet alleen zien aan het app-icoon, dat op een zeer stijlvolle manier de cover van Nirvana’s Nevermind kopieert, maar ook aan de bedoeling van het spel.

In No Brakes Valet is het namelijk de bedoeling dat je auto’s inparkeert zonder de rem gebruiken. De auto’s schieten plotseling uit de zijkant van het scherm en jij moet ze op de goede plek proberen te krijgen. Hoe meer auto’s je in de vakken parkeert, hoe meer geld je ophaalt.

Lees verder na de advertentie.

No Brakes Valet 2

Hier en daar worden obstakels toegevoegd, zoals een parkeerplek voor invaliden, enkele vreemd geplaatste borden, gebouwen en een eland. Dit verhoogt de moeilijkheidsgraad van No Brakes Valet aanzienlijk. Het touchscreen wordt gebruikt om de auto’s te beturen

Verder zijn er in No Brakes Valet geen in-app aankopen aanwezig. De 1,99 euro die je betaalt voor de game geeft je toegang tot de gehele game – een eigenschap die velen waarderen. De Android-game kan tevens met twee spelers worden gespeeld.

No Brakes Valet video

https://www.youtube.com/watch?v=8UyqrbevGg8

Download: No Brakes Valet (1,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu