Handige offline navigatie-app Nokia HERE uit bèta

Nokia HERE is geüpdatet waardoor de app uit zijn bètafase is. De eerste stabiele versie is nu voor iedereen te downloaden.

HERE is één van de weinige onderdelen die Microsoft niet van Nokia overnam, toen het Finse bedrijf zijn  smartphoneafdeling verkocht aan de softwaregigant.

Het fijne van Nokia HERE is dat gebruikers kaarten gratis kunnen downloaden en vervolgens offline kunnen gebruiken. Zo heb je de mogelijkheid om te navigeren als je geen internetverbinding hebt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nokia Here: dit is er nieuw in de stabiele versie

In totaal zijn er kaarten van meer dan honderd verschillende landen op te slaan, waardoor de app ook enorm geschikt is voor reizen in het buitenland. Daarnaast ondersteunt HERE het openbaar vervoer, met  routebeschrijvingen voor de trein, bus of metro.  Verder toont de app continu verkeersinformatie en alternatieve routes zodat je sneller je bestemming bereikt.

Door de update laat HERE  routes voor rijden, wandelen en openbaar vervoer op één scherm zien zodat je de verschillende opties direct kunt vergelijken. Ook toont de app verkeersincidenten en de files en is het mogelijk om kaarten op de achtergrond te downloaden. Om ruimte op het interne geheugen te besparen, kan de spraakbesturing van HERE nu ook op de micro-sd-kaart worden gedownload.

Nokia HERE download

Nokia HERE is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download Nokia HERE in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.