Nokia HERE: navigatie-app laat je kaarten gratis opslaan

Wouter Nijsen
11 december 2014, 15:23
1 min leestijd
Nokia HERE: navigatie-app laat je kaarten gratis opslaan

Nokia HERE was al een tijdje beperkt beschikbaar, maar is nu eindelijk voor iedereen te gebruiken. Vanaf vandaag is de navigatie-app in Google Play te  downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Navigatie van Nokia

Nokia HERE

HERE is een de navigatie-app van Nokia die volgens het Finse bedrijf de concurrentie aan moet gaan met het populaire Google Maps en andere kaartendiensten. De app was voorheen alleen als bèta beschikbaar in een aantal landen. Dat daar nu verandering in is gekomen is prettig, want HERE is een prima app om te navigeren. Hij toont routes niet alleen op de traditionele manier, maar begeleidt je ook met spraakassistentie. Deze werkt met veel verschillende talen (118), waaronder het Nederlands.

Het fijne van Nokia HERE is het feit dat kaarten gratis te downloaden en vervolgens offline te gebruiken zijn. Zo kun je ook navigeren als je – bijvoorbeeld in het buitenland – niet de beschikking over een internetverbinding hebt.

In totaal zijn er kaarten van meer dan 100 verschillende landen op te slaan. Daarnaast is HERE geschikt voor het openbaar vervoer, want de app biedt routebeschrijvingen en houdt de laatste OV-informatie bij. Verder toont de app continu verkeersinformatie en alternatieve routes zodat je sneller je bestemming bereikt.

Video

In de officiële video van Nokia HERE hieronder wordt de navigatie-app kort uitgelicht, zodat je een beeld krijgt bij wat de applicatie te bieden heeft.

Nokia HERE downloaden

Nokia HERE  is gratis in Google Play of via onderstaande link te downloaden. De app heeft een grootte van 38MB en vereist Android 4.1 of hoger.

Download Nokia HERE voor Android (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu