Placeholder

Noogra Nuts: noten vangen met een eekhoornMet een eekhoorntje noten vangen. Eenvoudiger is Noogra Nuts niet uit te leggen. In deze arcadegame vang je met een eekhoorn noten die uit de lucht komen gevallen door ze op hoofd te laten belanden. Hiermee worden de noten gekraakt zodat ze vervolgens opgepeuzeld kunnen worden. Het spel is geheel gratis en is exclusief beschikbaar voor Android. Volgens ontwikkelaar Oren Bengigi komt er geen iPhone-versie.

Je beweegt de eekhoorn door je apparaat naar links of naar rechts te kantelen. Om de noten te kraken laat je de noten op je hoofd vallen. Je kunt ook in de lucht springen door op het scherm te drukken.Noogra Nuts in actie Raak je meerdere noten tegelijk, een combo, dan krijg je meer punten. Na 120 seconden is het spel weer afgelopen.

Je behaalde score kun je delen via Facebook, of vergelijken met andere spelers door de OpenFeint-integratie. Om het gratis spel te installeren heb je mimimaal Android 1.6 nodig. De game werkt zowel met telefoons als tablets en ziet er grafisch goed uit. De volgende update van het spel zal achievements toevoegen, een oneindige survival modus en meer.

Downloaden via Android Market: Noogra Nuts (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.