Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Noogra Nuts: noten vangen met een eekhoorn

Redactie
4 augustus 2011, 16:31
1 min leestijd
Noogra Nuts: noten vangen met een eekhoorn
Noogra Nuts in actie

Met een eekhoorntje noten vangen. Eenvoudiger is Noogra Nuts niet uit te leggen. In deze arcadegame vang je met een eekhoorn noten die uit de lucht komen gevallen door ze op hoofd te laten belanden. Hiermee worden de noten gekraakt zodat ze vervolgens opgepeuzeld kunnen worden. Het spel is geheel gratis en is exclusief beschikbaar voor Android. Volgens ontwikkelaar Oren Bengigi komt er geen iPhone-versie.

Je beweegt de eekhoorn door je apparaat naar links of naar rechts te kantelen. Om de noten te kraken laat je de noten op je hoofd vallen. Je kunt ook in de lucht springen door op het scherm te drukken. Raak je meerdere noten tegelijk, een combo, dan krijg je meer punten. Na 120 seconden is het spel weer afgelopen.

Lees verder na de advertentie.

Je behaalde score kun je delen via Facebook, of vergelijken met andere spelers door de OpenFeint-integratie. Om het gratis spel te installeren heb je mimimaal Android 1.6 nodig. De game werkt zowel met telefoons als tablets en ziet er grafisch goed uit. De volgende update van het spel zal achievements toevoegen, een oneindige survival modus en meer.

Downloaden via Android Market: Noogra Nuts (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu