Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

NOS updatet Android-app: swipen tussen artikelen nu mogelijk

Redactie
14 september 2015, 14:15
1 min leestijd
NOS updatet Android-app: swipen tussen artikelen nu mogelijk

De NOS-app heeft een update gekregen die  met enkele kleine, maar fijne veranderingen zorgt  voor een betere leeservaring. De update  verbetert de artikelweergave, voegt twee nieuwe categorieën toe en maakt eindelijk het swipen tussen artikelen mogelijk.  

Lees verder na de advertentie.

Verbeterde artikelweergave

Eén van de belangrijkste aanpassingen is de artikelweergave. NOS heeft onder meer een koppeling gemaakt met Twitter om zo de storytelling te verbeteren en meer bronnen en beelden bij het nieuws aan te kunnen bieden.  Storytelling is in principe niets meer of minder dan het vertellen van een verhaal met kop en staart. NOS doet dit met elk nieuwsbericht dat ze publiceert. Door externe elementen als tweets, video’s, maar ook quotes toe te voegen worden de gepubliceerde verhalen verrijkt en bieden ze een fijnere leeservaring.

Daarnaast zijn er twee  nieuwe categorieën toegevoegd aan de app, namelijk Tech en Cultuur &  Media, en is het vanaf nu mogelijk om van artikel naar artikel te swipen. Hierdoor hoef je niet terug te keren naar het overzicht om een ander nieuwtje te selecteren, maar navigeer je snel door het nieuws van de dag heen.

NOS Android-update downloaden

Via onderstaande link kun je de vernieuwde NOS-app 4.0 downloaden. De app vereist 4,5MB aan vrije opslagruimte en Android 2.3 en hoger.

Download App in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu