NOS Teletekst voor Android weer beschikbaar

nos teletekst androidEen paar dagen geleden was de officiële Teletekst-applicatie van de NOS al even in de Android Market te vinden. Na een korte afwezigheid is de applicatie nu voor iedereen gratis te downloaden. Het is niet de eerste Teletekst-applicatie voor Android, want eerder maakte ontwikkelaar Arno den Hond ook al een app waarmee je Teletekst op je Android-toestel kon raadplegen. Maar de applicatie van de NOS is de enige echte, officiële.

Met de Teletekst-applicatie kun je de gebruikelijke informatie opzoeken: nieuws, weersverwachting, files, uitslagen van sportwedstrijden, de tv-gids en dergelijke. Je kunt zelf je startpagina kiezen, swipen om te bladeren tussen de pagina’s (links/rechts om naar de volgende pagina te gaan, omhoog/omlaag om naar subpagina’s te bladeren), of bladeren met de trackball.

qrcode NOS TeletekstVia het numerieke toetsenbord elk gewenst paginanummer invoeren. Je favoriete pagina is dus meteen onder handbereik. Onze eerste ervaring is dat het laden van de pagina’s behoorlijk snel gaat.

Meer info: NOS Blog

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.