Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

NOS-app voor Android voorzien van Wekdienst en scorebord

Thomas Haenen
9 oktober 2017, 16:59
1 min leestijd
NOS-app voor Android voorzien van Wekdienst en scorebord

Met de NOS-app op je Android-smartphone sta je voortaan ‘s ochtends op met het laatste nieuws. De app is voorzien van de handige Wekdienst.

Lees verder na de advertentie.

NOS Wekdienst-update beschikbaar

Versie 5.3 van de NOS-app staat klaar in de Play Store. Deze introduceert de Wekdienst, een speciaal nieuwsoverzicht voor in de ochtend. Met de Wekdienst krijg je niet alleen het nieuws van de afgelopen nacht, maar ook het weer en relevante informatie over drukte op de weg. Daarnaast zie je het nieuws dat je die dag kan verwachten, van belangrijke persconferenties tot vergaderingen in de Tweede Kamer.

NOS Wekdienst instellen

De NOS Wekdienst wordt op werkdagen om 7 uur ‘s ochtends als notificatie naar je gestuurd. In het weekend ontvang je de notificatie om 8:30 uur. Daarvoor moet je deze wel eerst inschakelen via de instellingen. Zet ‘Wekdienst notificaties’ aan om ze automatisch dagelijks te ontvangen.

Daarnaast voegt de update een scorebord toe aan het Sport-overzicht. Zo zie je in één oogopslag wat de tussenstand is bij voetbalwedstrijden of andere sportevenementen, zonder dat je een artikel hoeft te openen. Lezers die juist helemaal géén sportnieuws willen, kunnen de notificaties daarvoor nu uitschakelen via de instellingen.

NOS-app voor Android downloaden

Je krijgt automatisch een notificatie zodra NOS 5.3 voor je klaarstaat in de Play Store. Heb je de app nog niet? Via onderstaande link kun je ‘m downloaden in de Play Store. De app is gratis en werkt op elke recente Android-smartphone.

Download NOS in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu