De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Notegraphy: de (hele gave) Instagram voor typografie

Redactie
26 april 2014, 15:27
1 min leestijd
Notegraphy: de (hele gave) Instagram voor typografie
notegraphy

Notegraphy is de Instagram voor typografie. De dienst geeft zijn gebruikers de mogelijkheid om tekst op een frisse en visueel aantrekkelijke manier te presenteren. “Notegraphy is een dienst waarmee je via een app of het web hetgeen dat je opschrijft via een aantrekkelijk design kunt delen”, aldus de ontwikkelaars. “Al is het alleen maar een woord, een zinnetje of gewoon een stuk tekst. Je kunt alles delen via Notegraphy, zodat het ook nog eens lekker is om te lezen.”

Bij Notegraphy heb je, net als bij Instagram, een eigen profiel waar al je creaties te zien zijn. Je kunt anderen volgen, zoals ontwerpers, om toffe creaties te bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Notegraphy

Bij Notegraphy voer de gewenste tekst in en kiest vervolgens een stijl om de post aan te passen. De stijlen kunnen enorm verschillen: van verschillende designs tot de kleuren en het lettertype die worden gebruikt. Jouw creaties kun je vanuit Notegraphy delen met onder andere Facebook en Twitter. Delen naar Instagram, de plek waar vaker ‘mooie levenslessen’ en andere slogens worden geplaatst, is nog niet beschikbaar.

Het is eveneens mogelijk om je creatie via WhatsApp te verzenden of op het opslaggeheugen op te slaan. Vervolgens zou je creatie wel naar Instagram kunnen uploaden. Je creatie kun je voorzien van hashtags en een bijpassende tekst, samen met de mogelijkheid om reacties toe te staan of de creatie in de spotlight te zetten, waardoor ‘ie op jouw profiel wordt uitgelicht.

Download

Notegraphy is gratis in Google Play te downloaden.

Download: Notegraphy (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu