De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Notification Reminder: slimme app om nooit wat te vergeten

Redactie
13 mei 2015, 12:33
1 min leestijd
Notification Reminder: slimme app om nooit wat te vergeten

We vergeten allemaal wel eens iets. Daarom zijn er veel apps om je juist alles te laten onthouden. Eén daarvan is Notification Reminder, waarmee je herinneringen instelt die in de notificatiebalk verschijnen.

Lees verder na de advertentie.

Je kunt op veel verschillende manieren herinneringen instellen. Denk bijvoorbeeld aan een afspraak in je agenda of een herinnering via Googles nieuwe e-mail-app Inbox. Notification Reminder pakt het probleem van vergeten écht aan en wil met veel opties en mogelijkheden je nooit meer iets laten vergeten.

Dit kun je allemaal met Notification Reminder

Via de app kun je herinneringen instellen die direct in de notificatiebalk te zien zijn, of pas na een door jou gestelde deadline. Vervolgens kun je meldingen aanpassen, verwijderen, archiveren en snoozen. De app toont verder een handig overzicht van al je todo’s en je kunt per herinnering een speciaal icoontje instellen, om op deze manier de meldingen te sorteren.

Notification Reminder ondersteunt de Nederlandse taal en is voorzien van het Material Design van Lollipop. De ontwikkelaar meldt daarbij dat de app vrijwel geen werkgeheugen inneemt en geen onnodige processen op de achtergrond laat draaien.

Download Notification Reminder

Notification Reminder is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Notification Reminder in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's