Notifications+: ontvang Android-meldingen in je Chrome-browser

Notifications+Hoewel er al enkele apps bestaan die notificaties doorsturen naar de Chrome-browser, doet Notifications+ iets speciaals: het laat je heel specifiek de meldingen instellen, en deze meldingen van meer inforamtie voorzien. Hierdoor krijg je uitgebreide notificaties met meer informatie te zien. De app gebruikt Googles cloudplatform en volgens de ontwikkelaar worden alle notificaties versleuteld verstuurd. Het wachtwoord dat je hiervoor gebruikt, wordt alleen lokaal op je Android-toestel en desktop opgeslagen.

Een fijne feature is dat je meldingen en notificaties via de Chrome-browser als gelezen kunt markeren, waarna ze ook op jouw toestel verdwijnen. Hierdoor staat je telefoon niet vol met notificaties die je al via de desktop hebt gezien.

Notifications+

De app werkt met een Chrome-plugin die via deze link te installeren is. De app werkt met je Google-account en laat je per app de notificaties instellen, en of je überhaupt notificaties van die specifieke app op de desktop wil ontvangen.

Ook zijn er handige instellingen beschikbaar, zoals ‘alleen meldingen doorgeven als het toestel met wifi is verbonden’, de tijd dat een notificatie zichtbaar is en het tonen van notificaties als het scherm van je toestel aan is. Laatstgenoemde is handig voor het ontwijken van dubbele notificaties als je met je smartphone bezig bent.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download

Notifications+ is voor geselecteerde toestellen gratis in Google Play te downloaden, waarmee je de dienst kunt uitproberen. De premium-versie heeft een prijskaartje van 1,75 euro. Hier zijn alle features en opties beschikbaar.

Download: Notifications+ (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.