Notifidgets brengt widgets naar je notificiatiepaneel

Redactie
18 mei 2015, 14:02
1 min leestijd
Notifidgets brengt widgets naar je notificiatiepaneel

Het is sinds Lollipop niet meer mogelijk om widgets op het lockscreen te plaatsen.  Notifidgets brengt widgets weer terug naar het lockscreen door ze in het  notificiatiepaneel te integreren.

Lees verder na de advertentie.

Android 5.0 verwijderde de mogelijkheid om widgets op het lockscreen te plaatsen door de aanwezigheid van notificaties op het lockscreen. Hierdoor was er geen plaats meer voor widgets. Een ontwikkelaar heeft toch de mogelijkheid gevonden om widgets op het lockscreen te plaatsen; via het  notificiatiepaneel. Vanaf het lockscreen kun je naar beneden swipen om je favoriete widget te zien en gebruiken.

Dit kun je met  Notifidgets

Notifidgets creëert een soort semi-permanente widget in het  notificiatiepaneel waarmee gebruikers altijd toegang hebben tot hun favoriete widget. Het is mogelijk om allerlei soorten widgets in deze notificatie te integreren, die je vervolgens via  Notifidgets kunt gebruiken en middels de ververs-knop kunt verversen.

Notifidgets2

Niet alle widgets werken vlekkeloos met  Notifidgets. Zo zijn  veel widgets gedeeltelijk statisch, waardoor gebruikers niet alle functies kunnen gebruiken en enkel informatie van de widget zien.  Notifidgets biedt daarentegen wel de mogelijkheid om meerdere widgets in de notificatie te tonen, waarbij de gebruiker middels de pijltjesknoppen door de widgets  navigeert.

→ Check ook onze lijst met beste Android-widgets

Download  Notifidgets

Notifidgets is gratis te downloaden in Google Play en voor zeven dagen gratis te gebruiken. Na die periode kun je via een in-app-aankoop van 0,99 dollar de volledige versie kopen.

Download Notifidgets in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu