De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Met Notifly reageer je sneller op al je berichten

Wouter Nijsen
23 mei 2016, 14:40
1 min leestijd
Met Notifly reageer je sneller op al je berichten

De nieuwe app Notifly biedt een handige manier om op berichten te reageren. De app toont meldingen in bubbels en biedt diverse handige opties.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met de app

Er staan enorm veel apps in Google Play waarmee je het notificatiesysteem van Android kunt aanpassen. Notifly is er eentje die bijzonder fijn werkt en bovendien veel populaire apps ondersteunt. Denk hierbij aan WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger, Hangouts en Twitter.

Ontvangen berichten verschijnen als bubbels aan de zijkant van het scherm. Tik hierop en je krijgt het bericht te zien, met daaronder een regel om direct een reactie te typen en versturen. Handig is dat je de bubbel zelf een plek kunt geven, om te voorkomen dat ze verkeerd in beeld staan. Vooral fijn is dat je kunt reageren zonder de app te hoeven openen.

Notifly is verder voorzien van het fraaie Material Design, waardoor de app modern en vloeiend oogt. Verder kun je in de instellingen per app aangeven of en hoe Notifly berichten moet weergeven. Zo kun je elke applicatie een ander kleurtje geven, of `m volledig uitschakelen.

Notifly voor Android downloaden

Notifly staat gratis in Google Play en is via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie is 2,5MB aan vrije opslagruimte en Android 4.4 (KitKat) of hoger vereist. De Pro-versie biedt extra opties en verwijdert de aanwezige advertenties, die overigens niet heel storend zijn.

Download Notifly in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu