De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nova Launcher 2.3 beschikbaar, vol met toffe KitKat-goodies

Redactie
11 december 2013, 8:58
1 min leestijd
Nova Launcher 2.3 beschikbaar, vol met toffe KitKat-goodies
Screenshot_2013-12-10-13-50-48-640x360

Het nieuwe Nova Launcher 2.3 brengt een heleboel fijne KitKat-veranderingen en wil de look van Android 4.4 voor elk toestel beschikbaar maken. Zo is in de nieuwe versie van de populaire launcher voor Android onder andere de scroll-indicator, folders, lettertypen en app-drawer-icoon van KitKat beschikbaar. Een zeer fijne en nuttige toevoeging die het wachten op de nieuwe Android-versie voor velen wat draaglijker maakt.

Lees verder na de advertentie.

Nova Launcher 2.3 features

Screenshot_2013-12-10-13-43-20

Het nieuwe Nova Launcher 2.3 biedt naast deze KitKat-features ook een speciaal Android 4.4 icoon-thema, met alle iconen van de laatste Android-versie. Ook is er een transparante notificatiebalk beschikbaar die eenzelfde effect als KitKat geeft.

Gebruikers hebben daarbij de mogelijkheid om de actie van de app-drawer aan te passen, de tabblad-indicator te activeren en alle instellingen van Nova Launcher op de sd-kaart te back-uppen. Herstellen van eerder opgeslagen data is ook mogelijk.

Verder zijn er bugfixes en optimalisaties doorgevoerd die de app sneller en stabieler moeten laten draaien. Met het installeren van Nova Launcher 2.3 kun je het uiterlijk van je telefoon of tablet heel dicht in de buurt van Android 4.4 laten komen. En dat is een hele fijne verandering.

Velen preferen custom launchers vanwege de mogelijkheid om elk onderdeel naar eigen wens in te stellen, een eigenschap waar ook Nova Launcher over beschikt.

Lees meer over Nova Launcher

Nova Launcher is gratis in Google Play te downloaden en beschikbaar voor toestellen met Android 4.0 en hoger. Er is ook een premium-versie met meer features beschikbaar voor een bedrag van 3 euro.

Download: Nova Launcher (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu