Nova Launcher geüpdatet: kleurenthema’s en overlappende widgets

Redactie
9 juni 2012, 10:35
1 min leestijd
Nova Launcher geüpdatet: kleurenthema’s en overlappende widgets
nova launcher

Nova Launcher is naast Apex Launcher de meest populaire Ice Cream Sandwich-launcher. Op dit moment stagneren Apex’ updates en blijft Nova Launcher alsmaar nieuwe functies in hun app pompen. Door de update naar Nova Launcher 1.2 krijg je de controle over kleurenthema’s, kun je widgets over elkaar heen plaatsen en is het mogelijk om icoonthema’s van ADW en Go Icon te gebruiken.

De kleurenthema’s kun je helemaal zelf instellen. Deze accenten komen dan in de launcher voor zoals je in de meest rechtse screenshot ziet. Omdat Nova Launcher door de update ook icoonthema’s van ADW en Go Launcher ondersteunt, kun je het homescreen nog meer naar eigen wens inrichten. De widgets, die sinds versie 1.2 ook sneller worden geladen, kunnen elkaar overlappen en zijn door lang drukken naar de voor- of juist achtergrond te halen.

Lees verder na de advertentie.

Nog een leuke bijkomstigheid voor degenen die de gelukkige eigenaar van de Samsung Galaxy S III zijn: Nova Launcher heeft zijn app op het nieuwe toestel aangepast waardoor de (mogelijke) crashes zijn verholpen. Nova Launcher komt in een gratis versie en een betaalde versie genaamd Nova Launcher Prime, die een paar leuke exclusieve features bevat.

Download: Nova Launcher (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu