Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Nova Launcher Prime tijdelijk voor 50 cent te downloaden

Rick van der Veer
19 december 2016, 15:35
2 min leestijd
Nova Launcher Prime tijdelijk voor 50 cent te downloaden

Nova Launcher heeft nog maar net een grote update gehad of de betaalde versie wordt alweer in de aanbieding gegooid. In plaats van de vijf euro die de app normaal kost, betaal je nu maar 50 cent voor alle extra functies.

Lees verder na de advertentie.

Nova Launcher Prime aanbieding

Nova Launcher is één van de meest gebruikte Android-launchers, mede doordat de app volledig aan je eigen voorkeuren aan te passen is. Als je standaardlauncher niet voldoet aan je eisen, dan kun je in de meeste gevallen met Nova prima uit de voeten. Nova is daarnaast zo ontwikkeld dat de app op vrijwel iedere smartphone soepel draait.

De app heeft met Nova Launcher 5.0 een hele reeks aan features van de Google Pixel-launcher verkregen. Onder meer app-snelkoppelingen en de visuele stijl van de Pixel Launcher zijn nu onderdeel van Nova geworden. Zo kun je je oudere Android-smartphone toch een Pixel-smaakje meegeven.

Nova Launcher Prime, de betaalde versie, voegt een aantal handige features toe aan de app. Met gestures kun je allerlei acties toewijzen aan het vegen in een bepaalde richting. Zo kun je bijvoorbeeld met een veeg naar beneden je notificatiescherm openen, of met een veeg omhoog je app-menu tevoorschijn halen. Ook kun je apps die je nooit gebruikt verbergen uit je app-menu of mapjes maken in de lijst om apps te sorteren. Daarnaast kun je met Prime badges weergeven op icoontjes, om aan te duiden hoeveel ongelezen berichten je hebt.

Nova Launcher downloaden

Nova Launcher is gratis te downloaden in Google Play. Nova Launcher Prime is normaal gesproken 5,25 euro, maar kost tot 1 januari maar 50 cent. Om de betaalde functies te kunnen gebruiken dien je zowel Nova Launcher als de Prime-app te installeren. Deze laatste is namelijk een kleine uitbreiding voor de gewone app.

Download Nova Launcher in Google Play (gratis)
Download Nova Launcher Prime in Google Play (0,50 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu