De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nova Launcher Prime kost tijdelijk maar 50 cent

Redactie
2 maart 2016, 17:08
1 min leestijd
Nova Launcher Prime kost tijdelijk maar 50 cent

Nova gooit zijn betaalde app-launcher wel vaker in de aanbieding en dat vinden wij niet verkeerd. In plaats van 5,25 euro, betaal je tijdelijk  slechts 50 eurocent om van de betaalde functies  gebruik te maken.

Lees verder na de advertentie.

Nova Launcher Prime aanbieding

Dat wij fan zijn van de Nova Launcher is geen geheim, zo blijkt onder meer uit dit artikel met de beste launchers voor Android. Nova Launcher kreeg vorig jaar een uitgebreide make-over en is sindsdien uitgebreid en voorzien van meer  mogelijkheden  om je gebruikservaring aan te passen. Zo kun je iconen veranderen, het grid aanpassen of eigen tabbladen aanmaken in de app-drawer.

De betaalde Prime-versie biedt daarnaast toegang tot meer functies  zoals de optie om bepaalde apps te verbergen (handig voor bloatware). Ook kun je met Nova Launcher Prime bepaalde acties verbinden aan swipebewegingen, zodat  je je eigen snelkoppelingen naar applicaties en bestanden kunt creëren. Al dit moois kostte eerst 5,25 euro  maar nu tijdelijk slechts 50 cent.

Hoelang de actie deze keer loopt is onbekend. Overweeg je al langer een goede launcher aan te schaffen, dan is dit zeker het moment om de knoop door te hakken. Om de Prime-versie te gebruiken, dien je eerst Nova Launcher te downloaden. Door Prime te kopen, schaf je eigenlijk een licentie aan om de gewone launcher te upgraden. De uitbreiding vereist 49KB aan vrije opslagruimte en Android 4.0 of hoger.

Download Nova Launcher in Google Play (gratis)
Download Nova Launcher Prime in Google Play (€0,50)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu