Download: NPO Zapp-programma’s nu ook via Android-app terug te kijken

npozappNPO Zapp heeft voortaan zijn eigen app. De kinderzender is daarmee voorzien van een eigen Android-app, naast onder andere de officiële NOS-app en de Android-app van het Jeugdjournaal. Via de NPo Zapp app kunnen gebruikers programma’s van de zender terugkijken en live televisie kijken.

NPO Zapp zendt programma’s uit als Het Klokhuis, Puberruil Zapp, Kinderen voor Kinderen, Brugklas, Willem Wever, Zappsport en Taarten van Abel. Daarmee is NPO Zapp een bron van entertainment en informatie voor kinderen.

NPO Zapp app

De NPO Zapp app geeft gebruikers de mogelijkheid om op drie manieren programma’s terug te kijken. Zo kun je op basis van suggesties van de app, via een overzicht van de meest recente programma of door te zoeken een programma terugkijken. De zoekfunctie werkt daarbij vlot.

Ook kunnen app-gebruikers live televisie kijken via de app. Dit is bijvoorbeeld handig voor degenen die NPO Zapp via de Android-tablet willen bekijken. Bij de instellingen kun je tevens inschakelen dat er tijdens het streamen van video alleen van een wifi-verbinding gebruik mag worden gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je databundel niet door de app naar de knoppen gaat.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download

De NPO Zapp app is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download NPO Zapp in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.