Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Download: NPO Zapp-programma’s nu ook via Android-app terug te kijken

Redactie
27 oktober 2014, 17:06
1 min leestijd
Download: NPO Zapp-programma’s nu ook via Android-app terug te kijken
npozapp

NPO Zapp heeft voortaan zijn eigen app. De kinderzender is daarmee voorzien van een eigen Android-app, naast onder andere de officiële NOS-app en de Android-app van het Jeugdjournaal. Via de NPo Zapp app kunnen gebruikers programma’s van de zender terugkijken en live televisie kijken.

NPO Zapp zendt programma’s uit als Het Klokhuis, Puberruil Zapp, Kinderen voor Kinderen, Brugklas, Willem Wever, Zappsport en Taarten van Abel. Daarmee is NPO Zapp een bron van entertainment en informatie voor kinderen.

Lees verder na de advertentie.

NPO Zapp app

De NPO Zapp app geeft gebruikers de mogelijkheid om op drie manieren programma’s terug te kijken. Zo kun je op basis van suggesties van de app, via een overzicht van de meest recente programma of door te zoeken een programma terugkijken. De zoekfunctie werkt daarbij vlot.

Ook kunnen app-gebruikers live televisie kijken via de app. Dit is bijvoorbeeld handig voor degenen die NPO Zapp via de Android-tablet willen bekijken. Bij de instellingen kun je tevens inschakelen dat er tijdens het streamen van video alleen van een wifi-verbinding gebruik mag worden gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je databundel niet door de app naar de knoppen gaat.

Download

De NPO Zapp app is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download NPO Zapp in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu