De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Vernieuwde NS International-app nu beschikbaar voor Android

Gijs Ettes
16 december 2015, 14:45
1 min leestijd
Vernieuwde NS International-app nu beschikbaar voor Android

NS International, het onderdeel van de Nederlandse Spoorwegen verantwoordelijk voor internationale treinnreizen, heeft zijn app voor Android van een flinke update voorzien. Dit is er allemaal nieuw.

Lees verder na de advertentie.

Boek je internationale treinreis

De vernieuwde NS International-app heeft onder meer een redesign gekregen, waardoor de interface er wat strakker en overzichtelijker uitziet. Je kunt gemakkelijk een internationale reis van de ene naar de andere bestemming plannen, eventuele tussenstations invoeren en alle reismogelijkheden checken. Op die manier weet je snel welke route het minst lang duurt en hoeveel keer je eventueel moet overstappen.

Daarbij worden de prijzen voor eersteklas en tweedeklas tickets weergegeven en aankomsttijd en reisduur. Vanuit de app kun je ook direct reizen boeken en al je eerdere boekingen bekijken. Tickets hoeven niet uitgeprint te worden, die kun je gewoon op je smartphonescherm aan de conducteur laten zien.

Met de knop linksboven open je het hamburgermenu, dat snel toegang geeft tot je boekingen, reisplanner, vertrektijden en eventuele storingen. Dat laatste moet met de update verbeterd zijn, zodat je sneller eventuele afwijkingen ziet. Het hamburgermenu bevat ook een overzicht van nieuws en aanbiedingen en snelkoppelingen naar de klantenservice en de app-instellingen.

NS International downloaden

Versie 4.0 van NS International is nu beschikbaar in Google Play. De app vereist Android 4.0 of hoger en tenminste 29MB aan vrije opslagruimte.

Download NS International in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu