De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

NS Reisplanner Xtra werkt nu met het volledige openbaar vervoer

Wouter Nijsen
6 juli 2015, 11:27
1 min leestijd
NS Reisplanner Xtra werkt nu met het volledige openbaar vervoer

De handige NS Reisplanner-app is vandaag van een grote update voorzien. Vanaf nu is het mogelijk om reizen te plannen met het volledige openbaar vervoer.

Lees verder na de advertentie.

Al het openbaar vervoer nu in de app

De NS Reisplanner voor Android is toe aan versie 4.0 en die brengt een boel vernieuwingen met zich mee. Met de vernieuwde applicatie is het namelijk mogelijk om reizen te plannen met het volledige openbaar vervoer. Dat betekent dat de app niet meer is gebonden aan het treinverkeer in Nederland. Wanneer je nu in de NS Reisplanner een adres invoert (zoals Amsterdam, Leidseplein), verschijnt er in het menu knopjes waarmee je de reis in de bus, tram of metro  kunt plannen.

Ook het design van de app is licht aangepast. Wanneer je nu onderin op `Plan` drukt, schuiven de reismogelijkheden op een fraaie wijze naar boven. De functionaliteiten hier  binnen  blijven overigens hetzelfde. Wel kun je tussen reizen schakelen door simpelweg naar rechts te vegen.

Ook nieuw is de treinradar, waarmee je de actuele posities en snelheid van treinen in Nederland kunt bekijken. Handig wanneer je op een station staat te wachten en precies wil weten of het nog lang duurt voordat de trein arriveert. De reistijden geven dit uiteraard  ook aan.

Tot voert de update de gebruikelijke verbeteringen door. Zo zijn de meldingen bij afwijkingen, die je vanuit de app kunt schakelen, verbeterd en zijn prijzen gemakkelijker te bekijken.

Download NS Reisplanner Xtra 4.0

De update voor de NS Reisplanner-app is nu beschikbaar in Google Play. Via onderstaande link kun je de laatste versie van de app downloaden. De vereiste grootte en Android-versie verschilt per apparaat.

Download NS Reisplanner Xtra  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu