De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

NS werkt aan officiële trein-applicatie voor Android

Redactie
2 mei 2010, 19:57
1 min leestijd
NS werkt aan officiële trein-applicatie voor Android
ns reisplanner

Op iPhoneclub kun je vandaag een uitgebreide preview lezen van de officiële NS-applicatie waarmee je treinreizen kunt plannen. Er is echter ook een Android-versie in de maak, zodat je naast TreinTijden en OV Trein straks ook met een officiële app je treinreis kunt plannen. Via het eigen Twitter-account laat NS nu weten dat er ook een NS Reisplanner Xtra voor Android aankomt.

Een exacte planning kunnen ze nog niet geven. Met NS Reisplanner Xtra krijg je niet alleen de mogelijkheid om een treinreis te plannen, maar je kunt ook opzoeken welke treinen er vanaf een bepaald station vertrekken, je krijgt waarschuwingen wanneer je trein vertrekt, aankomt of vertraging heeft en je kunt vrienden een sms’je sturen met informatie wanneer je aankomt.

Ook zit er informatie over lokale bedrijven in (geleverd door iLocal) en de mogelijkheid om te kijken hoe je na aankomst op het station je reis verder kunt plannen met fiets, auto of te voet.

Lees verder na de advertentie.

Meer details vind je in de uitgebreide preview van de iPhone-versie van NS Reisplanner Xtra. Op dit moment zijn er alleen Reisplanners voor Windows Mobile, Blackberry en Java. Vanaf morgen is de iPhone-versie beschikbaar; de planning voor de Android-versie is nog niet bekend.

Via: @online

ns reisplanner
Categorie: Reizen
Thema: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's