De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

NU Android-app krijgt kleine update met NU Journaal

Redactie
23 april 2012, 16:34
1 min leestijd
NU Android-app krijgt kleine update met NU Journaal
nu android app

Er is een update uitgekomen van de NU Android-app, waarin het NU Journaal is toegevoegd. NU Journaal is het online videokanaal van NU.nl, waarbij je actuele filmpjes over algemeen nieuws, sport, zakelijk, tech en entertainment kunt kijken. Ook is er een online weerbericht. In de app zijn een aantal bugfixes doorgevoerd, onder andere voor de Samsung Galaxy S. En mocht je wel eens problemen hebben met tonen van verkeerde afbeeldingen bij nieuwsartikelen: ook dat is opgelost.

De NU-app voor Android bevat het laatste nieuws, waarbij je zelf je menu kunt samenstellen. Ook vind je in de app een TV-gids, weerbericht met regenradar, voetbaluitslagen en beurskoersen. Om het zware nieuws wat lichter verteerbaar te maken zijn er ook strips aanwezig van FC Knudde, bijdragen van lezers via NUJij, foto’s en diashows bij nieuwsartikelen.

Lees verder na de advertentie.

Downloaden: NU voor Android (gratis)

Volgens @MartijnVisser82 verstuurt de update van de NU Android-app nu ook telefoon- en telefoonidentiteit, waarschijnlijk vanwege een nieuw advertentienetwerk. Daarnaast meldt @arnoudwokke van Tweakers dat deze update ook nieuwe bugs introduceert. Wij raden daarom voorlopig aan deze update niet te installeren.

Update 19:30 uur: Inmiddels is via Productmanager Mobile NU.nl @brechtjedeleij duidelijk geworden dat de bugs en de verregaande permissies inderdaad het gevolg zijn van een nieuw advertentienetwerk [tweet 1] [tweet 2] [tweet 3]

Update 24 april: inmiddels is er een update van de app uit, waarmee het witruimteprobleem bij toestellen met Ice Cream Sandwich is opgelost.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu