Update voor Nu.nl-app introduceert handige zoekfunctie

Gijs Ettes
14 augustus 2014, 15:38
1 min leestijd
Update voor Nu.nl-app introduceert handige zoekfunctie
Nu.nl-app icoon

De Nu.nl-app heeft na de laatste update eindelijk een zoekfunctie die je kunt gebruiken om berichten en katernen te doorzoeken. Er is nu rechtsboven in de app een vergrootglas-pictogram te vinden waarmee je je zoekopdracht kunt starten. Dat kan zowel met je stem als door middel van het toetsenbord van je Android-toestel. De nieuws-app biedt notificaties bij groot nieuws en sinds de update ook zogenoemde ‘Toaster’ notificaties om belangrijke dienstmededelingen te communiceren.

Ga je via de menuknop rechtsboven naar de instellingen dan heb je verder de optie om de Nu.nl-app te beoordelen of de makers feedback te geven over wat er verbeterd kan worden aan de app. Het is een beetje gek dat de menuknop als enige optie ‘Instellingen’ biedt, maar mogelijk zijn hier op termijn meer functies te vinden. Tot slot brengt de update de mogelijkheid voor de redactie om zelf het aantal artikelen per blok te bepalen.

Lees verder na de advertentie.

Nu.nl-app downloaden

De Nu.nl-app biedt de functionaliteit die je van de nieuwssite gewend bent, maar dan in app-vorm. Het hamburgermenu linksboven geeft je toegang tot de katernen, nieuwsdossiers en artikelen die je hebt toegevoegd aan je ‘lees later’-lijst. Verder kun je met knoppen boven in beeld de weersvoorspelling checken, alsmede de status op de weg en het spoor. Ook biedt de app een televisiegids, beurscijfers en (live) voetbaluitslagen.

Download Nu.nl in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu