NU.nl brengt update met snelheidsverbeteringen voor Android-app uit

Redactie
3 juni 2013, 13:27
1 min leestijd
NU.nl brengt update met snelheidsverbeteringen voor Android-app uit
nu-nl icoon

Nieuwswebsite NU.nl heeft een update voor zijn Android-app uitgebracht die snelheidsverbeteringen brengt, met name tijdens het scrollen. Het versienummer is na de update 5.0.2 en de nieuwe NU.nl-app is vooral voorzien van handige bugfixes en een beurswidget voor de Sony Xperia-lijn. Ook is er een fix voor de NUjij-bug waarmee je reacties niet kon doorlezen vanaf de eerste reactie en onthoudt de app voortaan waar je was gebleven bij het navigeren.

NU.nl meldt daarnaast dat vanwege de lancering van NUtech.nl enkele rubrieken uit de tech-sectie van de app zijn gehaald.

Lees verder na de advertentie.

De katernen Internet, Gadgets en Games niet meer als losse katernen aanwezig op NU.nl. In deze update zijn ze ook uit de app gehaald. De artikelen staan veelal binnen het Tech katern, en voor meer diepgang wordt vanuit de artikelen doorverwezen naar de (responsive) NUtech.nl site.

De Android-app voor NUtech.nl volgt na de zomer.

Omdat de update nog maar net is ingediend, kan het enkele uren duren voordat de update live in de Google Play Store is en door gebruikers geïnstalleerd kan worden.

Download: NU.nl (gratis)

Via: Google+

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu