NU.nl update introduceert Entertainment-sectie en fotomeldingen

nu.nl updateNU.nl heeft zijn Android-app van een update voorzien waardoor je voortaan meet content te zien krijgt. De laatste NU.nl update voegt de nieuwe rubriek ‘entertainment’ toe, die voortaan boven ‘overig’ komt te staan. Het entertainmentnieuws – denk aan muziek, film en showbizz – werd voorheen altijd in de sectie ‘overig’ gestopt.

Ook zijn er nieuwe fotomeldingen beschikbaar. Bij het pushen van belangrijk nieuws (de alerts) of de door jou ingestelde notificaties (bijvoorbeeld van één onderwerp) wordt de notificatie voortaan van een foto voorzien. Ziet er mooi uit, is handig en ook nog eens informatief. Top.

NU.nl update + smartwatch

BgwfaOKIQAE-QU-Een voorbeeld van een fotomelding zie je links. Om van deze feature gebruik te maken, moet je toestel op Android 4.1 of hoger draaien.

Verder zijn de slideshows weer beschikbaar bij artikelen, word je vanuit de widget doorgestuurd naar het juiste artikel (de vorige app-versie stuurde je veelal naar een ander artikel) en ook de top 10 werkt weer naar behoren. Laatstgenoemde toonde ook verkeerde artikelen bij het klikken op een nieuwsbericht.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ook de NU.nl-app voor de Sony Smartwatch 2 (lees daar ook onze review van het slimme horloge!) heeft een update gekregen. Ook aan die app is de nieuwe Entertainment-rubriek toegevoegd. Verder is het mogelijk om artikelen die je op je smartwatch ziet, direct op je smartphone te openen. Een fijne feature.

Lees meer over NU.nl

Download Nu.nl update

NU.nl is gratis in Google Play te downloaden.

Download: NU.nl (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.