De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

NU.nl update introduceert Entertainment-sectie en fotomeldingen

Redactie
27 februari 2014, 13:27
1 min leestijd
NU.nl update introduceert Entertainment-sectie en fotomeldingen
nu.nl update

NU.nl heeft zijn Android-app van een update voorzien waardoor je voortaan meet content te zien krijgt. De laatste NU.nl update voegt de nieuwe rubriek ‘entertainment’ toe, die voortaan boven ‘overig’ komt te staan. Het entertainmentnieuws – denk aan muziek, film en showbizz – werd voorheen altijd in de sectie ‘overig’ gestopt.

Ook zijn er nieuwe fotomeldingen beschikbaar. Bij het pushen van belangrijk nieuws (de alerts) of de door jou ingestelde notificaties (bijvoorbeeld van één onderwerp) wordt de notificatie voortaan van een foto voorzien. Ziet er mooi uit, is handig en ook nog eens informatief. Top.

Lees verder na de advertentie.

NU.nl update + smartwatch

BgwfaOKIQAE-QU-

Een voorbeeld van een fotomelding zie je links. Om van deze feature gebruik te maken, moet je toestel op Android 4.1 of hoger draaien.

Verder zijn de slideshows weer beschikbaar bij artikelen, word je vanuit de widget doorgestuurd naar het juiste artikel (de vorige app-versie stuurde je veelal naar een ander artikel) en ook de top 10 werkt weer naar behoren. Laatstgenoemde toonde ook verkeerde artikelen bij het klikken op een nieuwsbericht.

Ook de NU.nl-app voor de Sony Smartwatch 2 (lees daar ook onze review van het slimme horloge!) heeft een update gekregen. Ook aan die app is de nieuwe Entertainment-rubriek toegevoegd. Verder is het mogelijk om artikelen die je op je smartwatch ziet, direct op je smartphone te openen. Een fijne feature.

Lees meer over NU.nl

Download Nu.nl update

NU.nl is gratis in Google Play te downloaden.

Download: NU.nl (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu