De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

NU.nl update laat gebruikers zelf voorpagina instellen

Redactie
18 juli 2013, 15:00
1 min leestijd
NU.nl update laat gebruikers zelf voorpagina instellen
nu.nl update

NU.nl heeft een update doorgevoerd waarmee gebruikers de mogelijkheid krijgen om zelf de voorpagina-weergave bij Android-tablets aan te passen. De NU.nl update komt binnen de komende uren beschikbaar en is daarmee gratis te downloaden in de Play Store. In de instellingen van de app kun je voortaan zelf bepalen of je de voorpagina van de app alleen met foto`s of als lijstweergave wilt zien. Het lijstje heeft nog wel een foto, maar ook die is in de instellingen uit te schakelen.

Dat meldt Brechtje de Leij op Google+. Daarnaast brengt de update snelheidsverbeteringen en is de nieuwe katern ondernemen toegevoegd. Ook zijn er een reeks aan bugfixes doorgevoerd, waaronder de fix voor het meteen naar het artikel gaan vanuit de filter push, de fix voor het negatief kunnen stemmen bij NUjij-reacties en de fix voor het soms niet vertonen van de volledige koppen op de voorpagina.

Lees verder na de advertentie.

Download NU.nl update

De NU.nl update is gratis in de Play Store te downloaden. Het is mogelijk dat de update nog niet beschikbaar is. De komende uren is nieuwe versie van NU.nl voor Android-gebruikers te downloaden.

Download: NU.nl (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu