NU.nl update brengt ‘Dag van NU’ en live voetbalwidget

Redactie
20 december 2013, 13:20
1 min leestijd
NU.nl update brengt ‘Dag van NU’ en live voetbalwidget
nunl

De Android-app van NU.nl heeft een vrij grote update gekregen. De NU.nl update brengt het nieuwe de Dag van NU, een feature die al langer op tablets beschikbaar is.

“De Dag van NU geeft je een makkelijk en visueel overzicht van het belangrijkste nieuws van de dag, in artikelen, video, slideshows en zelfs relevante tweets. Speciaal door de redactie wordt er elke dag vanaf 17:00 uur een nieuwe versie van de Dag van NU in de app klaargezet”, aldus Brechtje de Leij van NU.nl.

Lees verder na de advertentie.

NU.nl update: ook live voetbal

Screenshot_2013-12-20-12-06-30

Ook brengt de NU.nl update de mogelijkheid om via een vernieuwde voetbalwidget alle livedetails van voetbalwedstrijden te ontvangen. Je kunt op elke wedstrijd klokken op de livedetails te zien, waaronder doelpuntenmakers, strafschoppen, gele en rode kaarten.

Onder het kopje competities kunnen voetballiefhebbers de uitslagen van de afgelopen speelronde terugzien en de huidige stand bekijken.

Verder brengt de update ondersteuning voor NU.nl-links, die worden voortaan in de betreffende app geopend. Ook de links van Twitter worden voortaan direct in de app geopend.

Als laatste laat de NU.nl-app naast de huidige files voortaan ook de treininformatie zien.

De NU.nl-app is gratis in Google Play te downloaden.

Lees meer over de apps van NU.nl

Download: NU.nl (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu