Nu ook berichten opnieuw te delen met de Google+ Android-app

Redactie
26 augustus 2011, 14:54
1 min leestijd
Nu ook berichten opnieuw te delen met de Google+ Android-app

Bijna iedere week lijkt Google wel een update uit te brengen voor haar Google+ Android-app, en ook met de laatste update (1.06) zijn weer enkele nuttige functies toegevoegd. Als je nu een bericht van iemand ziet dat je leuk vindt, dan kun je deze nu vanuit de app handig delen met anderen. Ook zijn flink wat extra talen toegevoegd aan de mobiele applicatie. In totaal zijn nu 38 talen beschikbaar, waaronder ook Nederlands.

In deze update zijn ook weer heel wat kleine zaken onder handen genomen. Zo is het ontvangen van notificaties verbeterd, is Instant Upload verbeterd en worden verborgen Huddles nu weer zichtbaar als een nieuw bericht is verstuurd. Nu zijn ook nieuwe Circles op je mobiel aan te maken in het Circles-scherm. Een specifieke bug dat Instant Uploads werden gedupliceerd op HTC Telefoons is nu ook verholpen. Daarnaast is ook de interface licht aangepast en zou de app weer wat sneller moeten zijn.

Lees verder na de advertentie.

Hoewe Google+ nog niet officieel is uitgebracht, groeit de sociale netwerksite van Google als kool. Het aantal gebruikers passeerde aan het begin van deze maand de grens van 25 miljoen gebruikers en het einde lijkt nog lang niet in zicht. De ontwikkeling voor de site is in volle gang. Zo is het nu ook mogelijk om mensen te negeren in plaats van compleet te blokkeren. Hierbij zie je geen berichten of andere activiteit van de gebruiker, maar kun je nog wel contact met hem opnemen.

Downloaden via Android Market: Google+ (gratis)

Categorie: Sociaal
Spotlights: Android, Google

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's