Nu ook geluid opnemen met Screencast Video Recorder
Redactie

Nu ook geluid opnemen met Screencast Video RecorderEen van de meest gebruikte apps om op te nemen wat er op het scherm van je Android-apparaat gebeurt is Screencast Video Recorder. De app heeft nu een grote update gekregen en kan nu ook geluid opnemen en ook is de recording engine 25 procent sneller geworden zodat opgenomen video’s er nu beter uitzien. Nadeel van de app is wel dat niet alle Android-apparaten worden ondersteund en je apparaat geroot moet zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Een andere handige toevoeging is dat er nu ook een widget op je homescreen kunt plaatsen zodat je Screencast Video Recorder sneller kunt benaderen. Daarnaast kun screenshots maken door de knop zoeken langere tijd ingedrukt te houden. Opnames die je maakt met de app kun je gemakkelijk delen via mail of op YouTube plaatsen.

Om Screencast Video Recorder te gebruiken heb je minimaal Android 1.6 nodig en moet je toestel geroot zijn. De applicatie werkt niet met apparaten die gebruik maken van de Tegra 2 chip. Er is een gratis versie van Screencast Video Recorder maar hiermee kun je maar 20 seconden mee opnemen. Om ongelimiteerd te kunnen filmen dien je 3,99 euro neer te leggen. Als je de betaalde versie koopt dan kun je deze binnen 24 uur weer je geld terug vragen, anders dan bij andere Android-apps waar je maar vijftien minuten de tijd hebt om je geld terug te krijgen.

Downloaden via Android Market: Screencast Video Recorder FREE (gratis)

Downloaden via Android Market: Screencast Video Recorder (€3,99)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.