De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Nu ook geluid opnemen met Screencast Video Recorder

Redactie
15 oktober 2011, 18:43
1 min leestijd
Nu ook geluid opnemen met Screencast Video Recorder
Nu ook geluid opnemen met Screencast Video Recorder

Een van de meest gebruikte apps om op te nemen wat er op het scherm van je Android-apparaat gebeurt is Screencast Video Recorder. De app heeft nu een grote update gekregen en kan nu ook geluid opnemen en ook is de recording engine 25 procent sneller geworden zodat opgenomen video’s er nu beter uitzien. Nadeel van de app is wel dat niet alle Android-apparaten worden ondersteund en je apparaat geroot moet zijn.

Een andere handige toevoeging is dat er nu ook een widget op je homescreen kunt plaatsen zodat je Screencast Video Recorder sneller kunt benaderen. Daarnaast kun screenshots maken door de knop zoeken langere tijd ingedrukt te houden. Opnames die je maakt met de app kun je gemakkelijk delen via mail of op YouTube plaatsen.

Lees verder na de advertentie.

Om Screencast Video Recorder te gebruiken heb je minimaal Android 1.6 nodig en moet je toestel geroot zijn. De applicatie werkt niet met apparaten die gebruik maken van de Tegra 2 chip. Er is een gratis versie van Screencast Video Recorder maar hiermee kun je maar 20 seconden mee opnemen. Om ongelimiteerd te kunnen filmen dien je 3,99 euro neer te leggen. Als je de betaalde versie koopt dan kun je deze binnen 24 uur weer je geld terug vragen, anders dan bij andere Android-apps waar je maar vijftien minuten de tijd hebt om je geld terug te krijgen.

Downloaden via Android Market: Screencast Video Recorder FREE (gratis)

Downloaden via Android Market: Screencast Video Recorder (€3,99)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu