De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nu ook gratis versie van Fruit Ninja in Android Market

Redactie
21 juli 2011, 13:00
1 min leestijd
Nu ook gratis versie van Fruit Ninja in Android Market

Het populaire spel Fruit Ninja heeft nu ook een gratis versie. Het enige verschil met de betaalde versie is dat de gratis versie met advertenties komt. Sinds het ‘fruithakspel’ van Halfbrick Studios vorig jaar uitkwam voor Android staat het steevast in de top 10 van meest populaire betaalde apps. Hoewel de negentig cent voor de betaalde versie niet bepaald veel was, is de grens nu nog lager om het verslavende spelletje eens te proberen.

Bij Fruit Ninja dien je fruit dat in de lucht wordt gegooid door te hakken met een zwaard voordat het fruit naar beneden valt. Dit doe je door met je vinger het fruit door te snijden. Dit wordt steeds bemoeilijkt omdat er ook bommen tussendoor gegooid kunnen worden. Raak je een bom dan ben je meteen af. Hoe langer je speelt des te moeilijker het wordt. Heb je drie stukken fruit gemist dan is het spel afgelopen.

Lees verder na de advertentie.

De game heeft drie spelmodussen: Classic, Zen en Arcade. De Zen-modus is gelijk aan de Classic-modus die hierboven staat beschreven, alleen ontbreekt het aan bommen en is de spelduur beperkt tot negentig seconden. Arcade duurt een minuut en hierbij krijg je ook te maken met power-ups als Frenzy, Freeze en Double Score. In de Dojo kun je verschillende zwaarden en achtergronden selecteren. De Android-versie maakt gebruik van Openfeint zodat je je scores ook kunt vergelijken met je vrienden.

Downloaden via Android Market: Fruit Ninja Free (gratis)

Downloaden via Android Market: Fruit Ninja (€0,90)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu