De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Nu ook mobiel vrienden taggen met Facebook voor Android

Redactie
13 september 2011, 12:40
1 min leestijd
Nu ook mobiel vrienden taggen met Facebook voor Android
Nu ook mobiel vrienden taggen met Facebook voor Android

De officiële Facebook-app voor Android blinkt vooral uit in degelijkheid, zo is de app het laatste jaar niet ingrijpend veranderd. Inmiddels is de app bij versie 1.7 aanbeland, en de laatste update brengt enkele handige features van de desktopversie naar de mobiele app toe zoals het taggen van foto’s. Ook is het design van enkele menu-onderdelen aangepast waardoor het gemakkelijker wordt om iets te delen met anderen.

Versie 1.7 van Facebook voor Android maakt het gemakkelijker om de privacy-instellingen van je berichten te bepalen vanuit de app zelf. Vrienden op foto’s zijn nu te taggen, net als plaatsen. Als je een foto-album bekijkt, kun je er nu ook ‘vegen’ om van afbeelding te wisselen. Het profiel en de walls van je groepen hebben een andere design gekregen. Het maken van berichten en het ontvangen van notificaties is uitgebreid. Ook kun je berichten naar ‘beneden trekken’ om deze te verversen.

Lees verder na de advertentie.

Facebook voor Android is gratis te downloaden in de Android Market. Om de applicatie te gebruiken heb je minimaal Android 1.5 nodig. Het is verreweg een van de meest populaire apps in de Android Market, aan de cijfers is af te lezen dat deze tussen de 50 miljoen en 100 miljoen keer is geïnstalleerd.

Downloaden via Android Market: Facebook voor Android (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu