De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nu ook toekomstige betalingen regelen met ABN AMRO Mobiel Bankieren

Redactie
11 januari 2012, 17:16
1 min leestijd
Nu ook toekomstige betalingen regelen met ABN AMRO Mobiel Bankieren

ABN AMRO heeft haar Mobiel Bankieren Android-app geüpdatet. Zo is het nu mogelijk om betalingen in te plannen voor later en kan je je contacten aan het adresboek toevoegen. Ook is de app een stukje sneller geworden. De ABN AMRO Mobiel Bankieren app is te gebruiken door particulieren, zzp’ers, starters en bedrijven met een omzet tot één miljoen euro. Aan het einde van het jaar moeten alle zakelijke rekeninghouders mobiel kunnen bankieren.

Om de ABN AMRO Mobiel Bankieren app te kunnen gebruiken dien je jezelf eerst te registeren met behulp van de e.dentifier. Heb je dat gedaan dan kan je geld overboeken naar andere rekeningen en je saldo bekijken. Ook zijn namen en foto’s toe te voegen aan je rekeningen wat het overmaken van geld een klein beetje aangenamer maakt. Je hebt de e.dentifier alleen maar nodig bij overboekingen hoger dan de daglimiet en rekeningen waar je de aflopen achttien maanden nog geen geld aan hebt overgemaakt.

Lees verder na de advertentie.

De Mobiel Bankieren Android-app is gratis te downloaden in de Android Market. Je hebt minimaal Android 1.5 nodig om deze te kunnen draaien.

Downloaden via Android Market: ABN AMRO Mobiel Bankieren (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu