NUkaart voor Android vanaf maandag beschikbaar

Redactie
21 maart 2009, 17:08
1 min leestijd
NUkaart voor Android vanaf maandag beschikbaar
NUkaart

Vanaf maandag is eindelijk NUkaart voor Android-toestellen beschikbaar. Eind januari kondigde hoofdredacteur Laurens Verhagen de applicatie al aan op de weblog van NU.nl. Daarna bleef het een tijdlang stil, maar vanaf komende maandag staan alle seinen op groen. NUkaart is een applicatie waarbij meerdere nieuwsfeeds via een kaartbrowser beschikbaar zijn.

Je kunt zelf een combinatie van bronnen, zoals NU.nl, NUjij.nl, NUfoto of file-informatie uitkiezen en daarna in de buurt kijken of er iets nieuws te melden valt. Je toestel moet daarvoor wel beschikken over GPS, maar dat is bij de G1 al het geval.

Lees verder na de advertentie.

NUkaart is ontstaan tijdens de Android Dev Camp Challenge 2009 en won ook een prijs. Niet de hoofdprijs, want dat was Meter Maid, een applicatie die helpt bij het vinden van een parkeerplaats.

NUkaart voor Android is inmiddels beschikbaar in de Android Market en we hebben een preview geschreven: Preview: NUkaart voor Android zet nieuws op de kaart
nukaart android

Tipgever: Carel

Let op dat vandaag ook Nu.nl voor Android is gelanceerd. Dit is een andere applicatie (en van een andere ontwikkelaar dan NUkaart
Categorie: Navigatie
Spotlight: Android
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's