De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Numix Calculator Base: calculator-app met Android L’s Material Design

Redactie
14 augustus 2014, 19:01
1 min leestijd
Numix Calculator Base: calculator-app met Android L’s Material Design
Numix Calculator Base

Numix Calculator Base is een nieuwe calculator-app in Google Play die gebruikmaakt van het Material Design dat door Google met Android L is geïntroduceerd. Dit simpele, intuïtieve en universele design wordt de toekomst van Android en sommige ontwikkelaars brengen nieuwe apps uit of updaten hun oude apps met deze nieuwe interfacevorm.

Numix Calculator Base is één van de fraaiste calculator-apps die wij de afgelopen tijd hebben gezien. De app biedt zowel standaard reken- als geavanceerde rekenfuncties en werkt met een intuïtieve interface die niet snel verveelt.

Lees verder na de advertentie.

Numix Calculator Base

Via de kleurrijke interface van Numix Calculator Base kun je van links naar rechts swipen om een paneel met geavanceerde functies te openen. Als je van onder naar boven swipet, zie je jouw rekengeschiedenis. Handig om even een berekening terug te zoeken en aan te passen. Via de knoppen aan de linkerkant kom je onder andere bij verschillende opties en de extra rekenpanelen. Het is daarbij ook mogelijk om een grafiek te maken via Numix Calculator Base.

Er is ook een pro-versie voor 1,12 euro te downloaden waarmee je meer geavandeerde rekenfuncties kunt gebruiken en thema’s voor de calculator-app kunt activeren. De Pro-versie is echter niet nodig om de app te kunnen gebruiken.

Bekijk onderstaande video voor Numix Calculator Base in bewegend beeld.

Video

Download

Numix Calculator Base is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android 4.1 en hoger.

Download Numix Calculator Base in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu